Новости

06.12.2011 | Промоција на доктори на науки

05.12.2011 | Потпишан договор за соработка помеѓу Британски совет – Македонија и УКЛО

29.11.2011 | МЕЃУНАРОДНА НАУЧНА КОНФЕРЕЦИЈА - БЕЗБЕДНОСТА И ЕВРОАТЛАНСКИТЕ ПЕРСПЕКТИВИ НА БАЛКАНОТ

29.11.2011 | ЈАВЕН ПОВИК ЗА ДОДЕЛУВАЊЕ НА ПРИЗНАНИЕТО „НАЈМЛАД НАУЧНИК“

25.11.2011 | Познати добитниците на наградите за истражувачки труд и есеј

11.11.2011 | Можност за почеток и развој на кариера ВО ЕВН МАКЕДОНИЈА

08.11.2011 | Практикантска работа во БРИТАНСКИОТ СОВЕТ ВО МАКЕДОНИЈА

01.11.2011 | ПРИСТАП ДО МЕЃУНАРОДНИ НАУЧНИ СПИСАНИЈА

21.10.2011 | УКЛО вклучен во одржувањето на Седмиот Меѓународен Ататурк Конгрес

19.10.2011 | КРВОДАРИТЕЛСКА АКЦИЈА ВО УКЛО

12.10.2011 | Презентација на стипендиските програми на DAAD

03.10.2011 | ОДРЖАНА ПРВА ИНТЕРНАЦИОНАЛНА КОНФЕРЕНЦИЈА - ЖЕНИТЕ И БИЗНИСОТ

26.09.2011 | НОЌ НА ИСТРАЖУВАЧИТЕ 2011 „ОТВОРЕНИ ЗА НАУКА“

26.09.2011 | Добитници на наградите од Конкурсите „Нок на истражувачи“

20.09.2011 | За прв пат прикажан документарен филм за македонскиот истражувач д-р Анастас Коцарев

20.09.2011 | НОЌ НА ИСТРАЖУВАЧИТЕ 2011 „ОТВОРЕНИ ЗА НАУКА“

15.09.2011 | На Техничкиот факултет – Битола одржан првиот академски час

14.09.2011 | Конкурс за трет циклус - докторски студии

14.09.2011 | Утврден трет уписен рок во Конкурсот за запишување студенти на втор циклус

13.09.2011 | Одржана Тркалезна маса за студентите

| 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | 35 |

Scroll to Top