ОТВОРЕНИ РАБОТНИ ПОЗИЦИИ ВО КРОМБЕРГ и ШУБЕРТ МАКЕДОНИЈА ДООЕЛ Битола

25.10.2016

Во рамките на соработката помеѓу Универзитетот „Св. Климент Охридски“ - Битола  и КРОМБЕРГ и ШУБЕРТ  МАКЕДОНИЈА ДООЕЛ Битола, а во насока  на професионално усовршување на млади, КРОМБЕРГ и ШУБЕРТ  МАКЕДОНИЈА ДООЕЛ Битола отвор повик за пополнување на следните позиции:

 

  • ИНЖЕНЕР ЗА CAD И ТАБЛИ ЗА ПРОИЗВОДСТВО

 

Рок на пријавување  од 25.10.2016 до 30.10.2016 година на следната е-маил адреса:  career@ksmk.kroschu.com

ПРЕВЗЕМИ ОГЛАС


Scroll to Top