ОБЈАВЕН ПОВИКОТ ЗА ERASMUS + за 2017

18.11.2016

Европската комисија го објави најновиот Повик за Е+ Програмата во сите клучни акции за 2017 година и го публикува најновиот Водич за Програмата (Guide).


Scroll to Top