ОТВОРЕНА МОЖНОСТ ЗА АНГАЖИРАЊЕ СТУДЕНТИ ОД УКЛО ВО МАКЕДОНСКИ ТЕЛЕКОМ АД СКОПЈЕ

22.12.2016

Во рамките на соработката помеѓу Универзитетот „Св. Климент Охридски“ - Битола  и Македонски Телеком АД Скопје, а во насока  на професионално усовршување на млади, Македонски Телеком АД Скопје отвори повик за ангажирање студенти за изведување студентска пракса.

Повеќе информации: ТУКА

Краен рок на пријавување: до 09.01.2017 година

Вашите CV-а доставетеги на следниот е-маил адреса:  sonja.kargova@telekom.mk  со назнака: Пријава за Техника


Scroll to Top