Меѓународна студентска недела во Белград

02.02.2017

Во периодот од 16 до 24 јули оваа година, во главниот град на Република Србија ќе се одржи летниот настан Меѓународна студентска недела. Сите заинтересирани студенти може да се пријават во текот на процесот на аплицирање кој ќе трае до 28 февруари, 2017.

Повеќе


Scroll to Top