Летна школа „Биди банкар“

08.06.2017

КРЕДО Центарот при Универзитетот „Св. Климент Oхридски“-Битола во соработка со Охридска банка – Societe Generale Group, ги мотивира сите студенти кои се во завршна година на ПРВ циклус или студенти на ВТОР циклус, да аплицираат за учество на летната школа  „БИДИ БАНКАР“.

Летната школа ќе се реализира во Охрид во периодот од 03 до 28 Јули 2017 година.

Вашите CV-а, доставете ги на следната адреса: kariera@ob.com.mk најдоцна до 12.06.2017 година.

Трошоците за храна и престој се покриени од страна на организаторот.

Повеќе информации: ТУКА


Scroll to Top