Можност за студиски престој во НР Кина за ИКТ студентите на УКЛО

19.06.2017

Студиска посета со посредство на компанијата Huawei

Kомплетно покриени трошоци

За сите детали во врска со аплицирањето погледнете го линкот.


Scroll to Top