ПРЕЗЕНТАЦИЈА НА СТИПЕНДИИ ЗА ОБРАЗОВНА РАЗМЕНА ВО САД

17.10.2017

На 17 октомври, 2017 во 12.00 часот во просториите на ТОЕФЛ центарот на Техничкиот факултет – Битола, претставникот на Амбасадата на САД во Македонија, г-дин Газменд Иљази, ќе одржи презентација за стипендиите за образовна размена кои ги нуди Амбасадата во Македонија.

Сите заинтересирани студенти, членови на академскиот и административниот кадар на УКЛО ќе можат да добијат дополнителни информации за можноста за студирање и научен престој во САД.


Scroll to Top