Дополнување на конкурсите за втор и трет циклус студии

07.08.2018

Ве известуваме дека Универзитетот направи измени и дополнувања на Конкурсите за втор и трет циклус студии, во согласност со дополнителна Одлука на Владата на Република Македонија.

Изменетите и дополети конкурси може да ги преземете од слединте линкови:

 

Конкурс за втор циклус студии

Конкурс за трет циклус студии


Scroll to Top