Промовирани нови доктори на науки

03.12.2018

По повод чествувањата за Патронот на УКЛО на 03.12.2018 год. одржана е промоција на доктори на науки.

Свеченоста опфати 20 кандидати со стекнат научен назив доктор на науки. Настанот се реализира во присуство на раководството на УКЛО, декани, ментори и блиски членови на кандидатите. Ректорот, проф. д-р Сашо Коруновски изврши промоција на  20 доктори на науки.


Scroll to Top