Успешно спроведена акцијата Ден на дрвото

13.11.2009

Ноемвриската акација за пошумување „Ден на дрвото – засади ја својата иднина“ масовно беше прифатена од студентите и професорите од УКЛО.

Во благородната акција за пошумување студентите засадуваа садници на локации во општините кадешто е седиштетот на факултетот.

Организаторите на Денот на дрвото најавуваат пролетна акција на балканско ниво.

Scroll to Top