УКЛО ги отпочна подготовките на конкурсот за запишување на нови студенти во академската 2010/2011

01.02.2010

Универзитетот „Св. Климент Охридски“ ги отпочнува подготовките за објавување на Конкурсот за запишување нови студенти во прва година во академската 2010/2011 година.

Листата на екстерни и интерни предмети за упис во прва година ќе биде составен дел од Конкурсот, истата можете да ја погледнете тука.

Scroll to Top