Електронски саем за кариера

15.03.2010

УКЛО  учествуваше на вториот по ред ЕЛЕКТРОНСКИ САЕМ ЗА КАРИЕРА во организација на проектот за конкурентност на USAID во Македонија.

Електронскиот саем за кариера претставува современ начин за интеракција на студентите и средношколците со образовните институции и менаџерите на претпријатијата. Преку овој саем студентите и средношколците се информираат за можностите за пракса и вработување во претпријатијата како и за образовната понуда на нашиот Универзитет.

Во рамките на електоронскиот  саем беше овозможен директен линк со УКЛО.

Scroll to Top