Предавање - Мојата успешна приказна

06.04.2010

На Факултетот за битоехнички науки - Битола, на 7 април, за студентите и други членови од академската заедница предавање одржа директорот на млекарницата Идеал шипка, Димитар Павлевски.

Предавањето се реализираше во рамките на проектот „Мојата успешна приказна“.  Благодарение на овој проект, УКЛО им овозможува на студентите преку презентации и непосреден контакт со успешни луѓе,  да се запознаат со нивниот  пат до  успехот, а кои со вложениот труд, посветеност и упорност оставаат печат во деловниот свет.

Scroll to Top