УКЛО ВО НОВ ЕРАЗМУС МУНДУС ПРОЕКТ

27.11.2010

По објавените резултати на најновиот повик за апликации во рамките на Еразмус Мундус Програмата акција 2 на  Европската комисија, проектната апликација поднесена од Сити Универзитетот од Лондон во којашто учествува и УКЛО ја помина селекцијата и е одобрена за финансирање. повеќе

Scroll to Top