Настани во чест на патрониот ден на УКЛО

03.12.2010

Универзитетот „Св. Климент Охридски“ -Битола по повод  8-ми Декември - Патрониот празник организира свечености за достојно одбележување на Патронот.

Свечената програма ќе се одржи на 06.12.2010 година (понеделник)
 
Програма

Scroll to Top