НАЈНОВ ПОВИК ЗА BASILEUS III !!!

27.12.2010

BASILEUS III

Еразмус Мундус партнерства (Акција 2)

 Стипендии за академска размена помеѓу универзитетите од Западен Балкан (WB) и ЕУ

За сите студенти и академски кадри од УКЛО заинтересирани да аплицираат за стипендии во рамките на BASILEUS III програмата: Отворен е најновиот повик за BASILEUS III.

Краен рок за on-line аплицирање е 15.02.2011, до 14.00 часот

Сите мобилности за студентите треба да започнат дo 31.12.2011, а за академскиот кадар, пред октомври 2014 година.

Повеќе


Scroll to Top