Промена на датумот за запишување на примените студенти

16.08.2011

Запишувањето  на примените кандидати од првиот уписен рок ќе се реализира на 31 август и 1-ви септември , од причина што 30 -ти август е празникот  Рамазан Бајрам, кој е неработен ден за сите граѓани на Република Македонија.

Останатите датуми за пријавување и запишување на  примените кандидати во прва година на студии  на Универзитетот „Св. Климент Охридски "- Битола остануваат непроменети.


Scroll to Top