Нова студиска програма на англиски јазик

02.09.2011

Се воведува нова студиска програма на англиски јазиk на Техничкиот факултет што е единица на Универзитетот „Св.Климент Охридски"- Битола. Повеќе информации можете да добиете тука.


Scroll to Top