Практикантска работа во БРИТАНСКИОТ СОВЕТ ВО МАКЕДОНИЈА

08.11.2011

Практикантска работа во

 БРИТАНСКИОТ СОВЕТ ВО  МАКЕДОНИЈА

  21 ноември 2011 – 21 февруари  2012

 

Во рамките на соработката помеѓу Универзитетот „Св. Климент Охридски“ - Битола  и Британскиот совет во Македонија, а во насока  на подобрување на вештините на студентите, постои можност да  се биде дел од тимот практиканти во Британскиот совет  со аплицирање на отворениот повик за практиканти.

 

На повикот можат да се јават студенти во циклус и дипломирани студенти. Рокот на пријавување е до 13 Ноември 2011 година.

Праксата ќе се изведува во периодот од 21 ноември 2011 година до 21 февруари 2012 година.

 

 

Повеќе информации ќе најдете на интернет-страницата на Британски совет (кликни)

Scroll to Top