Можност за почеток и развој на кариера ВО ЕВН МАКЕДОНИЈА

11.11.2011

Во рамките на соработката помеѓу Универзитетот „Св. Климент Охридски“ - Битола  и ЕВН Македонија, а во насока  на професионално усовршување на млади, ЕВН Македонија отвора повик за развојот на кариера наменет за апсолвенти или дипломирани студенти преку проектот Trainees 2012.

Рокот на пријавување е до 18 Ноември 2011 година.

Проектот Trainees 2012  нуди можност за почеток и развој на кариера преку 1 годишна работа.

За повеќе информации кликни тука.

Scroll to Top