Hubert H. Humphrey стипендии за академската 2013/2014

23.03.2012

Повикот за аплицирање во програмата за академска размена, Hubert H. Humphrey Fellowships, на Американската влада е отворен до 30 јуни 2012.

Детални информации во врска со Програмата Hubert H. Humphrey Fellowships се достапни на http://www.humphreyfellowship.org

Апликациите за Програмата се достапни на http://apply.embark.com/student/humphrey/fellowship

Лице за контакт во Амбасадата на САД во Скопје:

Gazmend Ilazi
Educational Affairs Assistant
Public Affairs Office
US Embassy –Skopje, Macedonia
Phone: 389-2-310 2099
Fax: 389-2-310 2499
E-mail: ilazig@state.gov 

Scroll to Top