Ректорот на УКЛО учесник на Конференција во Марибор

21.05.2012

Од 15 до 17 мај 2012 година, ректорот на УКЛО, проф. д-р Златко Жоглев учествуваше на Првата конференција посветена на иновативните начини за подобрување на културата на живеење, Out of the box Conference што се одржа во Марибор, Република Словенија.

Покрај активната партиципација на конференцијата посветена на начините за остварување високи стандарди на квалитет во живеењето, ректорот, проф. д-р Златко Жоглев оствари средба со колегата од Универзитетот во Марибор, ректорот, проф. д-р Даниел Ребољ.


Scroll to Top