ЕВРОПСКИОТ МИТРОПОЛИТ ПИМЕН ГО ПОСЕТИ УКЛО

05.06.2012

Ректорот проф. д-р Златко Жоглев на 4.06.2012 година во ректоратот на УКЛО оствари средба со претставници на  универзитетска делегација од Велика Британија, чиј македонски домаќин е Европскиот митроплит г. г Пимен.

Во рамките на срдечната средба разгледани се можностите за соработка во насока на остварување партнерства со странски универзитети и други институции.

Scroll to Top