Можност за практиканска работа ВО ЕВН МАКЕДОНИЈА

27.06.2012

Во рамките на соработката помеѓу Универзитетот „Св. Климент Охридски“ - Битола  и ЕВН Македонија, а во насока  на професионално усовршување на млади, ЕВН Македонија , нуди можност за спроведување на практикантска работа за време на летниот период, од 2 јули до 30 септември 2012 година.

Рокот на пријавување е до 01 јули 2012 година.

За повеќе информации кликнете тука.


Scroll to Top