Информација за студентите на УКЛО – можност за стипендија за Претприемничка академија

06.07.2012

Консалтинг и тренинг центарот КЛУЧ нуди можност за добивање стипендија за 2012/2013 година за посетување на Претприемничката академија.

Заинтересираните кандидати треба да ја пополнат Апликацијата за стипендија и да ја испратат на contact@key.com.mk најдоцна до 20.07.2012 година.

Повеќе податоци за консалтинг и тренинг ценарот КЛУЧ и за Претприемничката академија може да се добијат на http://www.key.com.mk/.

Scroll to Top