ПОЧЕТОК НА АКАДЕМСКАТА 2012/2013 ГОДИНА НА УКЛО - 17 СЕПТЕМВРИ

13.09.2012

Првиот академски час за новата генерација студенти на сите единици на УКЛО  ќе започне на 17 септември,  понеделник.

На првиот академски ден, Ректорот на Универзитетот „Св. Климент Охридски“ – Битола проф. д-р Златко Жоглев ќе се обрати пред бруцошите од дисперзираните студии по нутриционизам и дисперзираните правни студиии во Битола.

Настанот ќе се одржи во 11 часот во просториите нa Универзитетот, во зградата на поранешната Касарна, со што, ќе се одбележи почетокот на новата академска година 2012/2013 за новозапишаните студенти на УКЛО.

Scroll to Top