Отворени ФП7 повици за 2013 година

25.09.2012

Европската Комисија ги објави најновите, воедно и последни повици во рамки на ФП7 Програмата за истражување и развој.

Подетални информации:

http://ec.europa.eu/research/participants/portal/page/fp7_calls


Scroll to Top