НОВО! НОВО! ЗА СТУДЕНТИТЕ И ОСТАНАТИТЕ КАДРИ НА УКЛО! BASILEUS IV

25.09.2012

Проектот Basileus IV во рамките на Програмата ERASMUS MUNDUS Act. 2 веќе стартува. На линкот што следи ќе ги пронајдете сите детални информации за повикот што се отвора на 15 ноември 2012 година.

 http://www.basileus.ugent.be/index.asp?p=98&a=98


Scroll to Top