Нов број на списанието WBC-INCO Net

28.09.2012

Објавен е новиот број на електронскиот информатор WBC - INCO Net (проект за координирање на истражувачките политики во земјите од Западен Балкан) во којшто се содржани најнови вести, статии, настани, линкови и документи, како и тековни и идни повици за земјите од Западен Балкан . Превземи тука.

Scroll to Top