ПРОГРАМИ ЗА СТУДИРАЊЕ ВО САД

13.11.2012

Во рамките на „Меѓународната недела на образованието 2012“, во Американското катче – Битола сите заинтересирани средношколци, студенти, постдипломци, образовни институции и невладини организации имат можност да се запознаат со програмите за студирање во САД.

Освен информативни презентации, ќе може да се слушнат и лични искуства на лица коишто биле дел од овие програми, заклучно со  16-ти ноември 2012 година.

Интересентите може да ја посетат и Фејсбук страницата на Американското катче Битола.

Scroll to Top