КОНКУРС за избор на најдобар есеј

26.11.2012

Министерството за одбрана и

Воената академија „Генерал Михаило Апостолски“ – Скопје

во коорганизација со високо образовните институции во земјата

и со Евроатланскиот Совет на Македонија

 објавуваат

КОНКУРС

за избор на најдобар есеј на тема

„Интеграцијата на Република Македонија во НАТО и новите

 безбедносни предизвици“

кој заедно со уште девет прворангирани есеи ќе бидат презентирани на

Студентската Конференција која ќе се одржи од 18 до 19 декември 2012 година во Домот на Армијата на Република Македонија

под покровителство на

Министерот за одбрана на Република Македонија д-р Фатмир Бесими

превземи конкурс тука 


Scroll to Top