МАНИФЕСТАЦИИ ВО ЧЕСТ НА ПАТРОНАТОТ НА УКЛО

03.12.2012

Универзитетот „Св. Климент Охридски“ – Битола со повеќе активности и настани ќе го одбележи 8 Декември, Патрониот ден на УКЛО.

Афирмирајќи го своето место во високообразовниот простор во   Република Македонија, но и пошироко, чествувањето по повод Патронатот ги вклучува следните активности:


Scroll to Top