ИНФО САЕМ НА УКЛО

11.12.2012

На 18 декември (вторник), 2012 година, во 10,00 ч. во големиот амфитеатар на Техничкиот факултет – Битола, ќе се одржи централна презентација на можностите за мобилност во рамките на BASILEUS, SIGMA и JOINEUSEE, за сите заинтересирани студенти, академски кадар и пошироката јавност.
повеќе

Scroll to Top