Награда за веб сајтот на УКЛО

18.12.2012

На третиот избор на најквалитетни интернет-медиуми што се одржа на 13 декември, во Инфо центарот на Европската Унија во Скопје, меѓу најдобрите сајтови е веб страницата на УКЛО.  

Категоризиран на второ место, веб сајтот на УКЛО има за цел со опфатот и публикуваните настани и новости, да ги направи подостапни информациите што се поврзани со целокупното работење на Универзитетот.

Добивањето на виското признание за УКЛО е обврска и во наредниот период да продолжи со  зголемено темпо  да го надградува квалитетот на информациите.

Изборот „Сајт на годината“ е во организација на Media Solutions.  Манифестацијата се одвива со цел да придонесе кон развојот на домашните веб-страници и да додели сертификати и признанија на луѓето и институциите што работат во развојот на онлајн-медиумите во земјава.


Scroll to Top