Стипендии за ЕМ2 СИГМА

09.01.2013

Целосни стипендии на Европската комисија во рамките на Еразмус Мундус Акција 2 Проектот СИГМА наменети за студенти, истражувачи, академски и административен кадар од земјите на Западен Балкан, за европските партнерски универзитети од Австрија, Германија, Франција, Италија, Полска, Шведска, Холандија и Велика Британија. Сите студиски области се достапни.

Аплицирајте веднаш на: www.sigma.uw.edu.pl 

http://www.facebook.com/ErasmusMundusSigma

Краен рок за аплицирање: 1 февруари 2013.

Scroll to Top