МОЖНОСТ ЗА ПОЧЕТОК И РАЗВОЈ НА КАРИЕРА ВО ЕВН МАКЕДОНИЈА

24.01.2013

                                                                                                                                                                    

МОЖНОСТ ЗА ПОЧЕТОК И РАЗВОЈ НА КАРИЕРА ВО ЕВН МАКЕДОНИЈА

 

Во рамките на соработката помеѓу Универзитетот „Св. Климент Охридски" - Битола  и ЕВН Македонија, а во насока  на професионално усовршување на млади, ЕВН Македонија отвора повик за развојот на кариера на млади и амбициозни лица  за нивно стручно и професионално усовршување преку проектот Trainees 2013.

Проектот Trainees 2013  нуди можност за почеток и развој на кариера преку 1 (едно) годишна работа и специјализација на точно определенаа практика.

 

Рокот на пријавување: до 30 Јануари 2013 година.

 

ЕВН Македонија континуирано го поддржува професионалниот развој на млади и амбициозни луѓе, за таа цел и оваа година го промовира проектот Trainees 2013 кој е дел од традицијата на компанијата за континуирано вложување во стручното и професионално усовршување на младите кадри.

 

ЕВН Македонија со проектот Trainees 2013

Нуди одлична можност за почеток и развој на кариера преку едногодишна работа, ротација во повеќе организациски единици и специјализација на точно определена проблематика

                   Услови за аплицирање за учество во програмата:

 

  • Апсолвенти или дипломирани во последните три години

или студенти на последипломски студии на:

1)  Електротехнички факултет - електро енергетика

2)  Општествени науки - економски, HR

  • Познавање на англиски и/или германски јазик;
  • Познавање на Microsoft Office пакетот;
  • Желба за надоградување и продлабочување на стекнатото знаење;
  • Комуникациски и презентациски вештини, лидерски способности, флексибилност и тимски дух;

 

 ПРИЈАВЕТЕ СЕ ВЕДНАШ !

 

Испратете Ваше CV-кратка биографија и мотивациско писмо најдоцна до 30.01.2013 год. на e-mail: trainees2013@evn.mk Сите кандидати кои ги исполнуваат критериумите имаат еднакви можности за избор. Изборот ќе се врши со претходно тестирање и интервјуирање на кандидатите од страна на специјализирана консултантска компанија. По  завршување на едногодишната програма ЕВН Македонија нуди можност за редовно вработување на најуспешните учесници.


Scroll to Top