ВАЖНО! ПРОДОЛЖУВАЊЕ НА РОКОТ ЗА SIGMA!

28.01.2013

Информација за сите заинтересирани студенти и кадри од УКЛО: за можноста за аплицирање за мобилност во рамките на ERASMUS MUNDUS SIGMA програмата се продолжува до 17 февруари 2013.


Scroll to Top