ВАЖНО! ПРОДОЛЖУВАЊЕ НА РОКОТ И ЗА BASILEUS!

30.01.2013

Информација за сите заинтересирани студенти и кадри од УКЛО: можноста за аплицирање за мобилност во рамките на ERASMUS MUNDUS BASILEUS програмата се продолжува до 3 февруари 2013.


Scroll to Top