НОВО! АПЛИЦИРАЊЕ ЗА СТИПЕНДИИ ЗА МЛАДИ ИСТРАЖУВАЧИ

21.02.2013

Coimbra Group, преку својата Програма за стипендии, го објави on-line повикот за аплицирање за млади истражувачи, за 2013 година. Апликацијата и деталите во врска со Програмата се достапни на www.coimbra-group.eu/sp

Scroll to Top