Едномесечни истражувачки престои на универзитети во Австрија

27.03.2013

Отворен е повик за стипендирање млади истражувачи за реализирање едномесечна мобилност на некој од австриските универзитети во контекст на нивните мастер или докторски работи.

Детални информации и пристап до апликациониот формулар на веб-страницата на World University Service (WUS) – Austria:

http://www.wus-austria.org/project/0/33.html

Scroll to Top