Промовирани нови доктори на науки

24.04.2013

Во рамките на одбележувањето на Денот на основањето на УКЛО, 25 април, на пригодна свеченост што се одржа на 24.04.2013 год. во салата за состаноци на Ректоратот, во комплексот Касарни - Битола, промовирани се нови доктори на науки на Универзитетот „Св.Климент Охридски" - Битола

На настанот,организиран по повод 34 години од основањето на УКЛО, Ректорот проф. д-р Златко Жоглев прогласи 15 нови доктори на науки.

Со најновата промоција, на Универзитетот, до денес, докторирале 183 доктори на науки.

листа на доктори


Scroll to Top