Австрискиот Амбасадор на Педагошкиот факултет

29.04.2013

Манифестациите за одбележување на Денот на основањето на Универзитетот „Св. Климент Охридски“ – Битола се заокружени со предавањето на тема Музиката во Австрија, што на 26 април 2013, во просториите на Педагошкиот факултет го одржа Амбасадорот на Република Австрија во Република Македонија, Н.Е. д-р Томас Михаел Бајер.

Оваа година Универзитетот „Св. Климент Охридски“ - Битола одбележува 34 години од основањето и исто толку години плодна и богата едукативна дејност.


Scroll to Top