Можност за практиканска работа во ЕВН Македонија

05.06.2013

Во рамките на соработката помеѓу Универзитетот „Св. Климент Охридски“ - Битола  и ЕВН Македонија, а во насока  на професионално усовршување на млади, ЕВН Македонија, нуди можност за спроведување на практикантска работа за време на летниот период (јули, август септември) 2013 година.

Рокот на пријавување е до 12 јуни 2013 година.

За повеќе информации кликнете тука.

Scroll to Top