НОВО !!! Конкурси во рамки на манифестацијата „Ноќ на истражувачи 2013“

06.06.2013

Во рамките на манифестацијата  „Ноќ на истражувачи 2013“, чијшто организатор е Универзитетот Американ Колеџ – Скопје, објавени се следниве Конкурси:

- Конкурс за есеј;

- Конкурс за истражувачко видео и

- Конкурс за научно – истражувачки постер

Проектот „Ноќ на истражувачи 2013“ е проект во рамките на 7 – та  Рамковната потпрограма PEOPLE и е финансиски поддржан од страна на Европската Истражувачка Агенција при Европската Комисија.


Scroll to Top