Пријатели на Амбасадата –Програма на Амбасадата на САД во РМ

16.07.2013

Програмата „Пријатели на Амбасадата“ е отворена за аплицирање за студентите од македонските универзитети, коишто сакаат да поминат 4 недели во некое од одделенијата на Амбасдата на САД во Скопје, во текот на август-септември и да стекнат искуство за начинот на функционирање на Амбасадата.

Студентите што сакаат да аплицираат треба да се македонски државјани со солидно познавање англиски јазик и да достават писмо за интерес со сите свои податоци на: EmbSkopjeFriends@State.Gov најдоцна до понеделник, 22 јули 2013.


Scroll to Top