НОВО!!! Натпревар и изложба за фотографии во рамки на ИПА Програмата за прекугранична соработка помеѓу РГрција и РМакедонија 2007-2013

26.07.2013

Во рамките на ИПА Програмата за прекугранична соработка помеѓу РГрција и РМакедонија 2007-2013, по повод одбележувањето на Денот за европска соработка 2013-та, објавен е повикот за учество на натпревар и изложба за фотографии на тема:

„Ние припаѓаме овде: Животот, луѓето и природата во прекуграничната област"

Инфо

Апликација


Scroll to Top