Продолжен е рокот за пријавување на натправар за фотографии во рамки на ИПА Програмата за прекугранична соработка помеѓу РГрција и РМакедонијa

04.09.2013

Рокот за аплицирање е продолжен до 09.09.2013 г.

Повеќе информации:

http://www.ipa-cbc-programme.eu/index.php/news/63-be-part-of-a-photo-contest


Scroll to Top