Конкурс за истражувачки труд и есеј

30.09.2013

Продолжен рокот за доставување на студентските трудови

На барање на студентите за учество на Конкурсот за истражувачки труд и есеј 2013 година, Универзитетот „Св. Климент Охридски“ – Битола информира дека се пролонгира рокот за доставување на трудовите.

Крајниот рок за доставување на трудовите е до 31 октомври 2013 г.

Конкурсот се реализира под истите услови и критериуми.

конкурс


Scroll to Top