Настани што следуваат во чест на јубилејот 30 години УКЛО

15.05.2009

1. На 16 октомври  ќе се одржи Првата меѓународна конференција за надарените и талентираните како креатори на прогресот.

 

2. Европската фондација за обука од Торино на 20 ноември ќе одржи промоција  на проектот „Претприемничкото учење во образованието“.  

3. Централна прослава на 8-ми декември - Патрониот празник на Универзитетот.

 


Scroll to Top